PVC süpürgelik fiyatları çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. PVC süpürgeliklerle ilgili fiyat bilgisi vermeden önce kısaca ne işe yaradığından bahsetmek gerekiyor.

PVC süpürgelik modelleri; iç mekanlarda duvar birleşim hattıyla birlikte zemin döşeme kısmını modern tarzda kapatan materyallerdir. Doğru kullanıldıkları takdirde PVC süpürgelikler, evlere dekoratif zenginlik kazandırırlar. PVC süpürgelikler; eşya sürtmelerine ve ayak darbelerine karşı duvarların alt yüzeyleri korunuyor. PVC süpürgelik modelleri; farklı malzemelerden, kesit çeşitliliğinden ve ebatlardan oluşmuştur. Dekorasyon ürünleri içerisinde PVC süpürgeliklerin önemli yer tuttuğunu söyleyebiliriz. PVC süpürgeliklerin mekânda kaliteyi yükseltmesi için;

 

PVC süpürgelikler; son dönemlerde en çok kullanılan dekorasyon ürünleri arasında yer alıyor.

PVC Süpürgelik Modelleri

PVC süpürgelik modelleri; yer kaplama malzemeleriyle birlikte duvarın birleştiği alanlara yerleştirilmiş çıkıntılardır. PVC süpürgelikler sayesinde zemini kolayca temizleyebilirsiniz. PVC süpürgelikler, modern yer dekorasyonunda önemli parça olarak karşımıza çıkıyor. Görsel anlamda evlerin zemininde önemli rol oynadıklarını söyleyebiliriz. Ayrıca zemin hijyeni içinde çok önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Plastik Süpürgelik türleri içinde yer alan PVC süpürgelikler; estetik açıdan bakıldığında göze hitap etmektedir. PVC süpürgelikler geniş ürün yelpazesine sahiplerdir. PVC süpürgelik seçerken evinizin dekorasyonunu mutlaka gözünüzün önüne getirin. Evinizin durumuna göre bu ürünü seçmeniz, dekorasyon açısından size büyük fayda sağlayacaktır. Evinize en uygun PVC süpürgeliklerden seçerek hem fonksiyonel hem uyumlu bir zemine kavuşabilirsiniz. PVC süpürgelik modellerimiz, imal edilen ham madde doğrultusunda değişiklik gösteriyor. PVC süpürgelik modelleri;

  • Lake,
  • Parlak,
  • Alüminyum,
  • Mat olarak kategorilere ayrılıyor.

PVC süpürgelik modelleri aynı zamanda; uzunluk, kalite, ham madde, genişlik kapsamında da değişebiliyor.

Son Yazılar

sorularınız mı var?

Aklınıza takılanlar hakkında bize danışabilirsiniz.

PVC Süpürgelik Fiyatları

hakkında detaylı bilgi için bizi arayın!

Süpürgelik Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

“Süpürgelik seçerken nelere dikkat edilmelidir” noktasında ilk olarak görsellik öne çıkmaktadır. Evin genel atmosferine, duvar rengine ve zeminine göre süpürgelik seçebilirsiniz. Ayrıca süpürgelik seçerken; modelin yüksekliği ile ölçüsünün de çok önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Yanlış ürün seçimi yapmamak için mutlaka duvar yükseklik ölçülerini dikkate almalısınız. Süpürgelik modelleri içinde lakeler, diğer seçeneklere kıyasla yüksek ürünlerden oluşmuştur. Belirttiğimiz noktalara ek olarak süpürgelik seçerken kesinlikle ev dekorasyonunu ele almalısınız.

Evin dekorasyonuna göre seçim yapmak size büyük fayda sağlayacaktır. Ayrıca zemin kaplaması doğrultusunda da PVC süpürgelik seçimi yapmanızı öneriyoruz. Alanın genel atmosferiyle zemin dekorasyonunun çok uyumlu olması gerekiyor. Seçmeyi düşündüğünüz PVC süpürgelik modelinde dayanıklılık konusu da ön plandadır. Ürün seçimini mutlaka kaliteli ve uzun ömürlü olanlardan seçmelisiniz.

PVC Süpürgelik Modelleri Hangi Parke Türleriyle Kombin Edilmeli?

“PVC süpürgelik modelleri hangi parke türleriyle kombin edilmeli” kapsamında çeşitliliğin fazla olduğunu söyleyebiliriz. Lake, laminat vb. parke modellerinde seçmeyi düşündüğünüz PVC süpürgelik alüminyum olmalıdır. Çünkü alüminyum süpürgeliklerle laminat ve lake parkeler birleştirildiğinde, ortam modern görünüme kavuşuyor. Dayanıklılık bakımından da laminat ve lake parkelere alüminyum süpürgelik seçimi çok doğru bir tercihtir. Alüminyum süpürgelikleri aynı zamanda granit ve taş görünümlü parkelerle de kombinleyebilirsiniz. Bu kombinde ortamın şık görünmesini sağlayacak.

Sade görünüme kıyasla ortamın lüks, iddialı atmosfere sahip olmasını istiyorsanız, alüminyum süpürgelikleri parlak parkelerle birleştirebilirsiniz. Bahsettiğimiz bu seçimi ev için yapıyorsanız, zemin rengini temel alabilirsiniz. Mat süpürgelik modellerinde laminat ve lamine parkeler seçebilirsiniz. Tüm plastik süpürgelik modelleriyle uyumlu parke modellerini kolayca bulabilirsiniz. Ahşap süpürgelik modelleri için lamine parke seçimi çok doğru bir tercih olacaktır. Renk kombinasyonlarını seçerken birkaç hususa çok dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle aynı renk ürün seçimi yanında koyu renk ya da açık renk zıtlığına da çok dikkat etmeniz gerekiyor.

PVC Süpürgelik Ölçüsü Nasıl Alınır?

“PVC süpürgelik ölçüsü nasıl alınır” kapsamında, uygulayacağınız alanın adet miktarı ile metretül konu çok önemlidir. Doğru metraj çıkararak; zaman ve para kaybının da önüne geçebilirsiniz. PVC süpürgelikleri fazla almanız parasal, az almanızsa zaman açısından sizi kayba uğratır. Yalnız PVC süpürgeliklerinin metrajıyla ilgili insanların kafasında yanlış bilgi oluşmuştur. O yanlış bilgi; kullanılması planlanan süpürgelik metretüle göre, alan zemininin metrekare ölçüsünün her daim eşit olduğu düşünülmektedir.

PVC süpürgelik uygulanacak alanların ölçüsü doğru şekilde alındığında hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. İşiniz hızlı bir şekilde biter. Sizde rahat bir nefes alınırsınız. Salon benzeri büyük mekanlarda kullanılan PVC süpürgelikler, alan ölçülerine kıyasla çok az kullanıldığını söyleyebiliriz. Fakat uzun koridor ve küçük odalardaysa belirttiğimiz durumun tam tersi yaşanmaktadır. PVC süpürgelikler alan ölçülerinden daha fazla kullanılmaktadır.

PVC Süpürgelik ile Zeminle Duvar Arasına Estetik Görünüm Kazandırın

PVC süpürgelik ile zeminle duvar arasına estetik görünüm kazandırın ve yaşam alanınızı farklı boyuta taşıyın. PVC süpürgelikler, insan yaşamının yoğun olduğu alanlarda karşımıza çok çıkıyor. PVC süpürgelikler; nem, aşınma ve darbelere karşı çok dayanıklıdırlar. PVC süpürgelikler sayesinde çok uzun yıllar alanınızın görünümü aynı kalabilir. PVC süpürgelikler; profesyonel görünüm kazandırmaktadırlar. Diğer metal ögelerle de uyumlu olmaları PVC süpürgelikleri çok kullanışlı yapmaktadır.

PVC fiyatları; ürünlerin ölçülerine, markasına, desenine ve kalitesi ölçüsünde değişiyor. PVC süpürgelikler, kaliteli materyallerden üretilmektedir. PVC üretiminde rol oynayan materyallerin kullanımında, farklı farklı seçeneklerin rol oynadığını söyleyebiliriz. PVC süpürgelik modelleri arasında kararsız kaldığınızda, ürünle ilgili verilen bilgileri çok iyi okuyunuz. Her ürünün arkasında kullanım bilgisi vs. yazmaktadır onlara bakarak ürünü seçebilirsiniz.

PVC Süpürgelik Fiyatları

hakkında detaylı bilgi için bizi arayın!

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak ve fiyat sorgulamak için bizleri Dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.